Зaщo Aзиc e пpoблeм нa цялото oбщeствo

      Първо - кой е Азис - накратко, това е поп-фолк певец от ромски произход, парадиращ със своята нестандартна сексуална ориентация. Обича високите токчета, мускулестите мъжаги и  финните дами. Пушач, с пластични операции на гърдите и пениса. Роден в женския затвор в Сливен. Често наричан "Костинбродският Славей". Това е най-обективното описание на певеца.
      Тези дни във Велико Търново (градът, в който живея) в една от дискотеките Азис имаше участие. Трудно е която и да е негова изява да бъде описана с думата "участие", по скоро бих го нарекъл грандиозно шоу представление - музикално, сценично и т.н. Участието му беше в петък, а резервации в дискотеката по традиция се правят от понеделник. Интересното тук е, че още в първия ден, в който се правят резервации, обадилите се да резервират маса (или място) в дискотеката са били около 350 човека, а на втория ден - 600. Забележете, че това са само обадилите се - т.е. тези, които са позвъняли по телефона... Нали се сещате, че никой не ходи сам на дискотека - т.е. потенциалният брой на присъстващите е поне троен. Това прави между 1000 и 2000 човека, а дискотеката едва ли има потенциал да събере толкова. Това го поставя сред най-желаните български изпълнители изобщо. Така ли е всъщност?
      Всъщност - българите мразят чалгата, мразят ромите, и най-вече - мразят педалите. Или може би само така твърдят? Аз обаче ще кажа нещо, за което много сънародници може би ще ми се разсърдят:  Българите обожават чалгата, обичат ромите, а за геиове просто си умират - сиреч биха дали и живота си за някой педераст !  Имам основание да го твърдя, защото Азис е олицетворение и на трите - чалга, ром и педал; Той е най-блестящият представител на тези общности - чалга общността, ромската общност и гей-общността - въпреки, че за последното може да се спори много, защото обличането в женски дрехи не е гей проява, а проява на травестивизъм. Както и да е - травеститите също не са долюбвани сред сънародниците ни. Всеизвестен факт е, че различните слоеве на българското общество имат огромни предразсъдъци относно поп-фолк музиката, етносите и сексуалните ориентации. Ти - читателю мой - познаваш поне двама човека, които мразят или чалгата, или турците и ромите, или педалите. А може би познаваш повече от двама човека?
      Тогава, след като толкова много хора са с предразсъдъци, защо Азис жъне огромен успех ?  Защо е милионер ?  - Или както той казва: "В България всички мразят педерасите, мразят циганите, никой не слуша чалга - тогава на мен от къде са ми милионите? - Аз мога да докажа, че съм милионер с данъчната си декларация, платил съм данъците на милионите си печалба". Тук е моментът да се замислите...Така че, драги сънародници, не се сърдете на този, който ви каже, че обожавате чалгата, обичате ромите, и за геиове просто си умирате !
      Може да се каже, че Азис се обръща към предразсъдъците на хората - тоест той е един същински Демагог, и като такъв, той е едновременно и заплаха, и причина за съществуването на каквито и да било предразсъдъци.  Парадоксално ще бъде, ако в заключение кажа, че Азис е толкова вреден за обществото, също колкото и полезен. Той е проблем, качество и олицетворение на нашето мило и родно общество! Затова - като най-добро олицетворение и качество на обществото ни - неговите изяви и участия се радват на голям успех сред народа.


28.01.2012г.

Коментари

  1. Толкова е вярно това, че чак ми иде да заплача! Всеки си слуша това, което му харесва, ама като се замисля, някак си странно ще е ако го нямаше Азис!

    ОтговорИзтриване
  2. Благовесте, когато главните редактори, които са на подчинение на службите сметнат, че този ролеви модел е изчерпан и пуснат ръката на този дегенерат, той за 2 минути ще остане без пари. И ще се върне вероятно там където се е родил.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от блога

Глаголи от свършен и несвършен вид - раличаване

Каква е поуката от Смирненската стълба