В кое е красотата на жените?




Мъжете харесват преди всичко дългокоси жени. Като казвам "преди всичко", имам предвид преди гърдите, очите, ушите и т.н. В горните снимки са показани три различни жени. Жената с късата коса е удостоена с две снимки в тази статия не за друго, а защото трябва да се знае, че тя е жена; тоест личността на първите две снимки е жена, а не мъж или момче. Всъщност тези две снимки са на поп-фолк фурията Емануела. На третата снимка е показана една средностатистическа мацка - както обичам да се изразявам. Тя си има дълги коси, има си грим и най-важното - има вид на жена. На последната снимка също имаме дългокоса мадама, но тук вече имаме и цици. На тази госпожица ще се спрем по-подробно след малко.



         Нека погледнем дамата с късата коса. Както вече казахме, това е Емануела (българска поп-фолк певица). Тя е с небесно сини очи и е изключително привлекателна жена... когато е с дълга коса. Тук обаче - честно да ви кажа - хич не ме кефи. Вярно - хубавата жена си е хубава и без грим - но без коса?


         Жената на третата снимка е следващата, която ще обсъдим. Това е една много красива и лъчезарна жена. Излъчването й е хубаво - но това излъчване, за което аз ви говоря, нямаше да е същото, ако косата й беше както на Емануела (до ушите). Отдалече си личи, че косата й е поддържана.

         Жената на четвъртата снимка е интересна най-много. Тук преди да говорим за коса, трябва да се спрем на гърдите и да кажем, че те са големи (едри). Всеки мъж би се съгласил с мен. Някои мъже обаче не са цицомани - тоест - не се вълнуват толкова много от размера на женските гърди (но това не означава, че не ги забелязват) . Та тези мъже търсят женската красота някъде другане - по лицето например.


 Нека се вгледаме в лицето на дамата. Какво виждаме?
Ами виждаме една двойна брадичка, каквато дори най-големият мъжкар няма. Виждаме и едни очила - тип "маска за електрожен". Ако обаче се вгледаме по-внимателно в очилата, може да видим един ококолен поглед, който ни наблюдава. Незнайно защо - след като забележим очите на дамата - ще се сетим за едно животно, което вика "Мууууу".

Коментари

  1. На ПЪРВО място, обаче са очите! Ако една жена има даже перфектно тяло, но очите и са като на варена риба,- угаснал, безразличен, вял, скудоумен поглед, издаващ пълна липса на интерес към света, това би заинтересувало само някой току що завърнал се от дълга война или корабокрушение мъж, секс маняк в най- тежка форма, олигофрен, клошар или 10 годишен пубер.Сексът е преди всичко психика! Когато очите са пълни с живот, "смеещи се", закачливи, тогава казваме, че жената "има чар",т.е женственост или "излъчва секс". По очите се познава най- добре момента на оргазъм, екстаз, който усет кара мъжа да се почувства победител, "завоевател", мъж! Забележете, че на всички снимки, които мъжете определят, като "секси поза" очите са усмихнати, закачливи, или присвити от удоволствие! Представете си същата поза, но с безизразно лице и веднага ще усетите разликата!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от блога

Глаголи от свършен и несвършен вид - раличаване

Каква е поуката от Смирненската стълба