За българските социалисти (или С какво е пълно в БСП)

      България има много партии. Но само една е по-специална от другите - това е БСП. Смята се, че това е партията на българските социалисти. Тази партия е наследница на комунистическата партия в България (на 3 април 1990 г., след провеждане на общопартиен референдум БКП се преименува на БСП и се отказва от стриктното прилагане на марксизма).

       Та тази партия е същата онази партия, само че с друго име. И като такава, тя привлича предимно такива хора, за които можем да кажем, че са лесно манипулируеми и повърхностни. Веднага ще кажа защо. Защото живеем във време, което обявява комунизма за престъпен режим; има Закон за обявяване комунистическия режим в България за престъпен, приет през 2000 година (месец април). Този режим не случайно е приет за престъпен. А БСП, явяваща се като продължение на БКП хич не се срамува от своето минало. От БСП казват - да, ние сме продължение на престъпната партия БКП, но се отказваме от марксизма. Тоест - дайте да си го кажем честно - БСП си е една традиционна партия. Както си има традиционни празници, традиционни ястия, традиционни медии - така си има и традиционни партии. Те са нещо предаващо се от поколение на поколение, нещо, което си стои някъде от много отдавна и никой не смее да го пипне, щото видиш ли - щом стои толкова време, значи заслужава да стои поне още толкова. Силата на традиционните глупости е огромна. Това е някакъв навик, който (както всеки навик) е трудно преборим.

       Та - да се върнем на темата. И младите симпатизанти се идентифицират с тази партия, макар тя да е стара колкото баба им и да има своето престъпно минало. Та затова тази партия привлича такива хора - повърхностни и лесно манипулируеми, щото тези хора не поставят под въпрос нещата, а директно ги приемат, те се подчиняват на авторитета на партията, а не на това, което всъщност живее и битува в действителността. И не само, че БСП привлича такива хора, ами и такива хора изграждат партията на българските социалисти като структура. Те участват в нея. Да. Вярно е, че такива хора има във всяка партия. Не оспорвам това, нито твърдя обратното. Аз само казвам, че в тази партия тези хора са преобладаващи по брой. Те са изключително много.

      Дори и сега - да кажем - аз ще отида някъде, ще се запозная с някого, ще поговоря, ще го опозная и след това ще мога да преценя с коя партия евентуално би могъл да се идентифицира този човек, ако той се интересуваше от политика, или пък изразява някаква гражданска позиция. При някои хора разликата между това, което говорят и това, което правят е огромна. Обратното - при други хора тази разлика е минимална. Говорим за последователност и съгласуване на думите с действията, с делата - както би се изразил Васил Левски.

      А българските социалисти са изключително непоследователни в действията си. Те не са тези, които градят и които правят нещо. Ако бяха такива,  те нямаше да стъпят върху разрушените останки на онази партия, която е забранена със закон - БКП!

      Българските социалисти са лекомислени, те не мислят в цялост, не мислят в причинно-следствената последователност на нещата, не обмислят цялостно дадена ситуация. А лекомислието води до леконравие. Поради тези и редица други причини, тази партия привлича хомосексуалисти от мъжки пол и леконравни личности от женски пол. Постарах се да използвам евфемизми, тоест да го кажа по на-мекия начин. Но така рискувам да остана неразбран, а не това е целта, нали?

      Нека си кажем нещата с истинските им имена: Тази партия е пълна с курви и педерасти! Това е! Примери колкото щете - Азер Меликов (бивш съветник на Станишев), пчеличката Мая Манолова, която скача от кюстендилски цвят на пернишки цвят, самият Станишев, нека не пропусна и младите социалистки - от младежките структури... И така нататък, и така нататък. Въобще - в тази партия всичко е един голям бардак с безпрекъсваеми оргии.

Bulgarian socialists: homosexuals and whores




Коментари

Популярни публикации от блога

Глаголи от свършен и несвършен вид - раличаване

Каква е поуката от Смирненската стълба