Събуждане

Събуждаш се. Както при всеки друг мъж, така и при теб причината за събуждането ти не идва оттам, че си се наспал. Събуждаш се с болки, но не те боли, защото "мъжете не ги боли". Знаеш какво трябва да направиш, за да спре болката, но въпреки това не го правиш.

Правиш си кафе. Пиеш от кафето и виждаш шишето с мастиката, от което пи снощи. "Бах маа му" - възкликваш, осъзнавайки колко много си изпил.
Замисляш се. Изпиваш си кафето и си наливаш останалото от снощи количество мастика. Чудиш се защо толкова много ти харесва мастиката. Сещаш се за първия път, когато пи мастика. Спомняш си, че не беше сам, а заедно с още трима (мъже) и две жени. Знаеш каква оргия се оформи тогава: едно от момичетата дори каза "Колко (е) жалко, че женското тяло има само три отвора". Усмихваш се. Да, усмихваш се. Палиш цигара, но мисълта за изреченото от онова момиче не те оставя. Сещаш се и за други подробности около онази вечер - и тримата (мъже) бяха спортисти: единият - боксьор, другият - каратист, а третият бе студент в спортната академия; едната жена беше секретарка на кмета, а другата - студентка.
Какви ли не подробности ти изникват в главата. Започваш да усещаш онази болка, която усети преди по-малко от час, когато се събуди. Удряш си ножка (правиш мастурбация).

Коментари

Популярни публикации от блога

Глаголи от свършен и несвършен вид - раличаване

Каква е поуката от Смирненската стълба