На протест, народе!

Автор: Александър Алексиев

За мен е изумителна наглостта на всички, които твърдят, че не бивало да се правят нови избори, защото щяла да ги спечели ПП ГЕРБ.
С това твърдение те показват, че знаят много добре на коя партия вярва мнозинството от българския народ и чие управление иска – но те нямат никакво намерение да уважат избора му.

Трите малцинства на партиите БСП, ДПС и Атака - с взаимноизключващи се интереси и несъвместими до противоречивост предизборни програми, най-неочаквано и за собствените си избиратели се обединиха след изборите, изключиха изцяло победителя от управлението на страната и узурпираха властта. След което с ехидно подсмихване към всички нас започнаха да твърдят, че ПП ГЕРБ е загубила изборите, защото не управлява.

Нима тези партии не излъгаха и собствените си избиратели? Нима не подмениха изцяло вота на суверена?
Съобщенията в деня на изборите за държавен преврат бяха самата истина.
Само че превратът беше извършен не от ГЕРБ, а от БСП, ДПС и Атака!

Докога всякакви умници политолози и социолози ще водят теоретични дебати защо протестирали хората? Ясно е защо – и заможни, и бедни, и необразовани, и образовани, не желаят да приемат лъжата и мошеничеството, наглостта и мащабната измама от страна на БСП, ДПС и Атака.

Из телевизионни студия червеният шаман на БСП и наужким “социолог”, а всъщност богат бизнесмен Кольо Колев, безсрамно разпространяваше политическото верую на новата коалиция: “Понятие като “нравственост” в политиката няма!” - и дори добавяше нагло, че искрено съжалявал хората, които очаквали морал и нравственост от управляващите!
И никой политолог или социолог не реагира!

На протест, народе!
Наглостта на престъпните превратаджии мина всички граници!
__________________________
*Оригиналното заглавие на текста е "ПОЛИТОЛОЗИ И СОЦИОЛОЗИ, ИЛИ СОЦИОПАТИ?"

Коментари

Популярни публикации от блога

Глаголи от свършен и несвършен вид - раличаване

Каква е поуката от Смирненската стълба