Проблем за руската пропаганда

Руската (евразийската) пропагандна машина се опитва да втълпява, че на Запад (разбирай ЕС и САЩ) стандартът на живот е добър само на пръв поглед, а в дълбочина нещата са доста различни - разврат, цинизъм, жестокост, фалшива свобода на словото и т.н.
Но ако това наистина е така, то защо едната дъщеря на господин Путин (руският диктатор) живее в Германия, а другата - в Холандия? Защо синът на Медведев ще учи в САЩ? Защо дъщерята на Лавров живее в САЩ? Защо именно Първите мъже на Русия пращат децата си в развратния, циничен и жесток Запад?
Ако Русия е една прекрасна страна, каквато ни се описва от
евразийските въшки, то не би ли следвало тя да бъде предпочитаното място за живеене и образование на изброените лица? Да, точно това би следвало! Но защо не се случва - нека руската пропаганда да каже.

Коментари

  1. Драмата на Русия и подобни провалени държави като нея (вкл. и България) е, че никой от управляващите не свързва своето или бъдещето на децата си със това на страната си (А.Сахаров) - Ето го и списъка на децата и семействата на руските висши управници, които живеят в чужбина - не в Казахстан, Беларус или Китай естествено - всички до един в гнилия гейски Запад изложени на типичните западни "рискове" - висока лична сигурност, човешки права, висок жизнен стандарт и добро медицинско обслужване, превъзходно образование, свободни медии и независима съдебна система.
    http://uainfo.org/yandex/318665-spisok-detey-rossiyskoy-vlasti-zhivuschih-na-zapade.html

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от блога

Глаголи от свършен и несвършен вид - раличаване

Каква е поуката от Смирненската стълба